Let’s talk about sex baby…

Let’s talk about sex baby…

De laatste weken is het al penissen en vagina’s wat de klok slaat in de klas van Sarah. Penis, piemel, flieter, lul, vagina, poes, spleetje,… Er passeerden al ongelooflijk veel namen de revue. Een ding is zeker: op het einde van dit project weten wij alles van de bloemetjes en de bijtjes. Of zoals wij het liever benoemen: seks. Want één van de belangrijkste afspraken van ons project is om alles bij naam te noemen.

Als je binnenkomt zie je meteen 4 zelfgetekende mensen. We tekenden 2 meisjes en 2 jongens die in de puberteit zitten of er net uit zijn. We voegden de secundaire geslachtskenmerken toe zoals schaamhaar, borsten, een grotere penis,… We hebben met onze groep uitvoerig besproken door welke veranderingen meisjes en jongens gaan wanneer ze in de puberteit komen. Iedereen ziet er anders uit en dat is prima!

Eerder werkten we ook al rond ‘vlinders in de buik’. Wat gebeurt er met mensen als ze verliefd zijn? Hoe ga je met deze gevoelens om? Hoe kan je deze gevoelens uiten naar je geliefde toe?

Deze week gingen we ‘letterlijk’ aan de slag met de geslachtsorganen. We bekeken de bouw van de vagina en de penis en gingen aan de slag met klei. Na afloop konden we maar 1 ding vaststellen: penissen en vagina’s komen voor in alle maten, in alle groottes, zien er allemaal anders uit maar zijn toch hetzelfde en dat is helemaal ok! Wie weet staat één van deze exemplaren binnenkort wel te blinken in jullie woonkamer?!

Let’s talk about sex baby

Let’s talk about sex baby…
Deel deze post:
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Wie zoekt, die vindt.

Geef hieronder uw zoekterm in.