Inschrijvingen

Aanmelden voor een school in Lier en Koningshooikt verloopt vanaf nu digitaal.

Deze procedure van aanmelden via www.naarschoolinlier.be verloopt in verschillende stappen. Het is van groot belang om de strakke timing in de gaten te houden. Op de website www.naarschoolinlier.be staat alles zeer duidelijk vermeld.

STAP 1
Momenteel kunnen broers en zussen van kinderen die reeds op onze school zitten komen inschrijven. Zij hoeven dus NIET aan te melden via de website. Deze inschrijving is voor het schooljaar 2016-2017. Deze inschrijvingsperiode loopt van 4 januari 2016 tot 29 januari 2016.
Zijn er dus kinderen van het geboortejaar 2014 die tijdens het schooljaar 2016-2017 zullen instappen, kom ze dan inschrijven voor 29 januari, anders verloopt je voorrang en dan worden deze plaatsen toegewezen aan andere kinderen volgens de aanmeldingsprocedure.

STAP 2
Alle kinderen die voor de eerste keer naar school gaan of van school willen veranderen melden aan met de computer op www.naarschoolinlier.be. Dit kan van 1 februari tot 21 februari 2016.

STAP 3
Op 1 maart krijg je een school toegewezen. Als je de bevestiging krijgt dat je onze school krijgt toegewezen, dan ben je welkom om je te komen inschrijven tot 25 maart.

STAP 4
Vanaf 18 april kan iedereen vrij komen inschrijven zolang er vrije plaatsen zijn.

Hieronder vind je een schematisch overzicht van de verschillende stappen (klik op de afbeelding om ze te vergroten).

tijdlijn

Wie zoekt, die vindt.

Geef hieronder uw zoekterm in.