3, 2, 1 Start!

Ook leefgroep 4 is vol goede moed en enthousiasme aan het nieuwe jaar begonnen. Hieronder zie je hoe onze week eruit zag.

Tijdens rekenen ging niveau 4 onder andere meten. Deze keer ging het over inhoud en gewicht. Kg, g, l, cl, dl,… dat ging allemaal vlotjes!

We hadden heel wat jarigen te vieren. Nore, Karel, Sander én Karen waren jarig. Hiep hiep hoera! De klas kreeg een basketbal en een boel strips cadeau. Dank-jullie-wel!

Na de middag deden we hoekenwerk. We gingen aan de slag rond provincies, de windroos,… Ook de omie en opie van Arne kwamen langs voor een lesje Limburgs. Dat kon niet doorgaan voor de vakantie wegens quarantaine en extra vakantie, maar nu kwam het er dus toch van. Wist je dat Limburgs als enige dialect op Chinees lijkt? Straf hé!

We gingen ook op zoek naar een nieuw project. Nore maakte daarvoor een filmpje en iedereen sprong mee op de kar! Of in dit geval in het labo! Proefjes en chemie gaan wij in een leuk en leerrijk project gieten. Dan goed mengen en hopen dat de boel niet ontploft!! To be continued!

Deel deze post:
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Wie zoekt, die vindt.

Geef hieronder uw zoekterm in.