leefschool dagpauwoog

Stephanie

Ik ben nu 14 jaar en volg in het Instituut Heilig Hart in Berlaar de richting wetenschappen. Voor mij was mijn tijd op Dagpauwoog echt geweldig. Ik vond school helemaal niet saai of ververlend, het hoorde er gewoon bij. En door de projecten die we in de namiddag deden vond ik de schooldagen helemaal niet saai. Je hebt ook een veel betere band met de andere leerlingen en leerkrachten. Doordat we met 3 leerjaren in 1 grote klas zitten leer je echt met iedereen samenwerken en vrienden zijn.

Ook tegen de leerkrachten keek ik heel anders op. Nu krijg ik ieder uur een andere leerkracht die 1 uur lang over niets anders dan zijn of haar vak praat, maar in Dagpauwoog zijn leerkrachten meer als vrienden. Je moet wel naar hen luisteren natuurlijk, maar zij luisteren ook naar jou en zo leer je elkaar echt kennen.
Met mij gaat het nu heel goed op school wat ik natuurlijk deels ook te danken heb aan Dagpauwoog doordat je al heel vroeg leert om zelfstandig te zijn en je eigen leermethodes te vinden. Tegenover mijn medeleerlingen in het 1ste middelbaar die veel moeite hadden met studeren en plannen. Op Dagpauwoog leer je ook goed met dieren omgaan en word je ook al snel bewust van het milieu door het vele groen op school. De 9 jaren die ik op Dagpauwoog heb doorgebracht waren geweldig.

Dankjewel 🙂