De eerste schooldag!

De eerste schooldag!

Eindelijk! Terug naar school! Een dag vol plezier, nieuwe gezichten, een nieuwe klas,… Dus dat resulteerde in géén voormiddag-foto’s… We waren te druk bezig elkaar te leren kennen, de klas te verkennen, samenwerkingspelletjes te doen,… Maar tijdens de middag vonden we een fotomomentje tijdens onze lunch! 

We vierden vandaag feest in onze klas. Feest dat het vakantie is geweest en feest omdat we terug naar school mogen! We speelden “Boom Boom Balloon”… En dat was een – knaller – !

De winkel ging voor de 1e keer open en bleek een groot succes te zijn! Liam was me net te snel af en draaide zich net om voor de foto! Maar hem zagen we vandaag ook voor de eerste keer! 

In de poppenhoek zagen we een nieuw gezichtje! Veuraicha speelde vandaag de pannen van het dak in onze klas! 

Lukas die legde zich dan weer toe op onze nieuwe regenbogen… Fantastisch nieuw houten speelgoed dat ruimte geeft aan verbeelding, creativiteit en ontdekken! Ruimtelijk inzicht verwerven, kleurkennis testen, balanceren,… Alles kan! 

De timmerhoek is ook in gebruik genomen door deze ijverige werkkrachten! 

En knutselen kan natuurlijk ook altijd in onze klas! We maakten vandaag een alternatieve verjaardagskalender! Iedereen mag zijn eigen vlag ontwerpen waarvan we dan één grote vlaggenlijn van maken! Naam & geboortedatum erop en zelfs hoe oud je zal worden! Ook hier spot je een nieuw gezichtje : Sinte maakte alvast een prachtige vlag vandaag! En stempelde helemaal alléén haar naam! 

Ook wegwerkzaamheden zijn terug van vakantie. Bij Infrabel Dagpauwoog deden ze alvast hun best! 

Alweer een creatie klaar! 

Morgen feesten de kleuters met Tess! Op woensdag is Els er niet… Tot morgen allemaal!!!! 

De eerste schooldag!
Deel deze post:
Share on facebook
Share on pinterest
Share on print
Share on email

Wie zoekt, die vindt.

Geef hieronder uw zoekterm in.