leefschool dagpauwoog

De medewerkers

Secretariaat

Freddy Van den Eynde

Freddy is al van bij de start van de Leefschool administratief medewerker. Hij is een krak in papierwerk en doet in vier scholen de boekhouding en de personeelsadministratie. Hij betaalt op het einde van de maand de lonen uit voor al het personeel. Soms vind je hem niet terug... dan zit hij verborgen achter stapels boeken, kaften en papieren. Hij is altijd goed gezind en houdt van grapjes. Maar als het moet kan hij ook achter iemand zijn veren zitten om te zorgen dat alles in orde is.

Sandy Wils

Sandy volgt de facturatie op van 500 leerlingen. Daar heeft ze haar handen mee vol! De meeste ouders kennen haar niet omdat ze op de achtergrond werkt. Ze geeft ook ondersteuning aan Lieve i.v.m. leerling-administratie waar nodig,en ze werkt ook nog voor andere scholen.

Lies

Sinds september 2010 werk ik anderhalve dag per week als secretariaatsmedewerkster voor 4 scholen, waaronder De Lotusbloem & Dagpauwoog.
Ik help Lieve, Sandy en Freddy waar ik kan, zodat hun berg werk wat kleiner wordt.

Tuin en Klus

Erwin

Erwin is de tuin- en klusjesman. De grote mooie tuin van Dagpauwoog vraagt veel onderhoud, en gelukkig heeft David groene vingers. Hij zal handen tekort komen om alles goed bij te houden. Naast de zorg voor het groen, knapt hij ook allerlei klussen op. Daar heeft hij nooit mee gedaan. Want altijd is er wel iets stuk of valt er iets te herstellen.

Poetsploeg

Marie–Anne Peeters

Marie-Anne is al van bij de start van de Leefschool onze poetstvrouw. Ze heeft ook een tijd in de keuken gewerkt, toen er ’s middags nog warme maaltijden waren. Als kind ging ze zelf naar school in de gebouwen van de Leefschool, maar toen was het nog een gewone school. Marie-Anne kent de school door en door, je kunt er altijd op rekenen, en ze houdt ook altijd een oogje in het zeil.